Meer over TRAXX

Theatergroep TRAXX

Bij elke voorstelling en training heeft Theater TRAXX hetzelfde doel voor ogen: openheid creëren en zo jongeren helpen ‘zware’ onderwerpen zoals rouw, pesten, depressie, sociale- en verkeersveiligheid te bespreken en uiteindelijk te verwerken.

Achter de schermen bij Theater TRAXX

 

17128855077_a2400707ef_o

 

Door het nauwe contact tussen de acteurs en het publiek ontstaat er direct een openheid die ruimte geeft voor verdieping tijdens de nabespreking van de voorstelling. De lesbrief en handleiding zorgen daarnaast voor extra inhoud en een houvast bij de verwerking van alles wat naar boven komt.
Theater TRAXX werkt altijd samen met de aanwezige docenten/coaches en biedt tevens de mogelijkheid tot extra (vervolg) trainingen. Op deze manier zorgt de kracht van herhaling ervoor dat je meer leert over jezelf en over de mensen om je heen. Dat laat zijn sporen na en schept verbondenheid.

TRAXX werkt zowel met jonge professionals, als met amateurs die dichtbij de doelgroep staan. Gedrevenheid en enthousiasme staan altijd voorop!

Over Kapot van jou

‘Kapot van Jou!’: theater met boodschap 24 februari 2010
Drachten – In de Lawei in Drachten is vorige week dinsdag de voorstelling ‘Kapot van Jou!’ in première gegaan.
Meer dan 150 professionals uit onder andere onderwijs, jongerenwerk en van gemeenten en provincie kregen een herkenbaar inkijkje in de leef- en denkwereld van jongeren.

Veilig Verkeer Nederland maakte deze voorstelling voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs met theater TRAXX uit Groningen. Regisseuse Ailina Boeree zette met de ervaren acteurs Lennart Eikenhout, Rico de Wit en Roos de Vries een pakkende voorstelling.Theater TRAXX speelt in De Lawei Drachten Kapot van Jou! De jonge acteurs lieten op dynamische en aansprekende manier zien hoe een gezellige avond uit kan lopen in een dramatische ontknoping.
Het publiek was onder de indruk van de voorstelling. Er waren reacties als ‘herkenbaar’, ‘heftig’, ‘raak’,’confronterend’ en’ realistisch’ te horen.