Mogen we even voorstellen?

Graag stellen we voor: Marjet van der Wal!

Met veel plezier stellen wij een nieuwe acteur aan jullie voor: Marjet van der Wal. Sinds september 2013 speelt zij in Kapot van jou en vanaf volgend seizoen gaat ze ook Rouw op je dak! spelen.

Marjet:‘TRAXX is voor mij een plek samen waar we samen werken aan een paar bijzondere taboes. En waar ik mezelf kan ontdekken en ontwikkelen. TRAXX betekent verandering. Bij jongeren een kleine verandering in gang zetten die vervolgens kan doorzetten tot grotere veranderingen.
Bij TRAXX maak ik veel bijzondere momenten mee. Een ontroerend moment was vlak na een nagesprek in Hilversum met een deel van de klas wat moeilijk te bereiken was. In de pauze kwam een jongen naar me toe: “mevrouw, mag ik alstublieft even jullie basketbal lenen? ik ben niet zo goed in praten, maar als ik ook even balletje schiet gaat het beter”. En zo heeft hij met een groepje en ons al basketballend een aantal bijzondere ervaringen gedeeld. Een groepje gesloten jongens gingen weg als vrienden.’

Vanaf september kunnen we haar zien schitteren in haar nieuwe rol!