Nu Online bestelbaar: Boek “Rouw Op Je Dak!”

Boek rojd

Het boek Rouw Op Je Dak is nu te bestellen in de webshop van boekenbestellen.nl.
Het Boek is verkrijgbaar voor maar € 9.95. Het boek is geschreven door Marianne Schoevers en Ailina Boeree(regisseur van de gelijknamige voorstelling Rouw Op Je Dak!) Hieronder een kleine samenvatting van het boek:

“Rouw op je dak” vertelt het verhaal van Kevin en Nick, twee vrienden die elkaar al zo’n beetje hun hele leven kennen. Hun leven draait om voetbal, meisjes, uitgaan en vooral veel lol maken. Alles verandert als Nick’s vader plotseling overlijdt en vrijwel tegelijkertijd Kevins vriendin de verkering uitmaakt.
Beiden voelen zich rot. Beiden begrijpen niet wat hen overkomt. Ze willen niet anders zijn dan anderen en balen van deze gevoelens. Toch gaan ze totaal verschillend met die rotgevoelens om. Nick probeert net te doen of er niets gebeurd is. Kevin trekt zich echter steeds verder terug. Hij drinkt en blowt teveel en komt steeds verder in de problemen. De vriendschap tussen Kevin en Nick komt onder druk te staan. Ze kunnen elkaar niet meer bereiken.

Kevin en Nick hebben al een tijdje geen contact meer met elkaar als Nick een telefoontje krijgt van Kevins moeder. Kevin blijkt al wekenlang niet meer thuis te zijn geweest. Nick is ongerust. Hij besluit Kevin te gaan zoeken. Hij realiseert zich dat hij Kevin helemaal niet zo goed kent als hij altijd gedacht heeft. Waarom weet zijn moeder niet eens waar hij is? Is die clown, die toffe gekke gozer wel de echte Kevin?

Rouw op je dak is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle theatervoorstelling van Theater TRAXX uit Groningen.

Webshop Boek Rouw Op Je Dak!

Hieronder een aantal foto’s van de boekpresentatie tijden het 10 jarig jubileum van Traxx. Een aantal acteurs en de schijvers lezen hier bepaalde passages voor uit het boek.

boekpresentatie schrijfster

boekpresentatie marijn

boekpresentatie erik

boekpresentatie catrien

boekpresentatie ailina