Traxx heeft twee nieuwe medewerkers!

Henk Boeree en Heleen Oudman

Blij kunnen we nu echt onze nieuwe collega’s aankondigen: welkom Henk en Heleen!
Henk neemt de dankbare taak van de administratie op zich en Heleen gaat heel hard aan de slag met de PR.
Even voorstellen…

Henk Boeree Theater TraxxHenk Boeree: “Als grote broer van Ailina (oprichster) heb ik de eer om de administratie van Traxx te mogen doen. Een mooie taak om te zorgen dat alles op administratief en financieel gebied goed geregeld is voor de prachtige en vele voorstellingen die gespeeld worden.

Ik heb jarenlang als re-integratiedeskundige gewerkt, maar door een reorganisatie kan ik dit werk mooi combineren met mijn andere banen bij de KNVB (Projectmedewerker sportiviteit en respect) en voetbaltrainer bij Dio Oosterwolde. Ik woon in Oosterwolde, ben gehuwd met Anna en heb een dochter van 22 jaar en een zoon van 20 jaar”.

Heleen Oudman TraxxHeleen Oudman: “Ik heb zo veel zin om te beginnen bij Traxx! Eerder heb ik de PR gedaan bij andere culturele organisaties, in de dans, maar ook bij theater. Wat ik zo leuk vind aan theater van Traxx is dat het niet alleen vermaak is, maar veel meer biedt. Het raakt mensen in hun hart. En het verbindt; het belangrijkste wat er is naar mijn idee. Alle scholen moeten het meemaken vind ik!

En naast het werk? Ik woon in Amsterdam, ga veel naar muziek en festivals, rommelmarkten, hou van het strand en doe aan yoga en zwemmen. En natuurlijk hou ik heel veel van theater!”