Wij stellen aan u voor: Kevin Pairun

Vanaf september heeft Traxx een nieuwe aanwinst in het team. In september gerepeteerd en vanaf heden volop aan de bak in de voorstelling Weerzin! Hier zal hij de rol van Daan vertolken. Wij heten Kevin Pairun van harte welkom bij Theater Traxx en wensen hem veel speelplezier en inspiratie toe. Hieronder verteld hij iets over zichzelf:

IMG_0023

Als entertainer en podiumbeest vind ik het geweldig om op een podium te staan en voor een publiek te spelen. Een publiek alleen is eigenlijk al genoeg. Als MC/rapper weet ik hoe het is om in de schijnwerpers te staan en naast dat ambieer ik ook werkzaamheden als presentator en acteren.

Op de facebookpagina van mijn school, de academie voor Popcultuur, stuitte ik voor de zomer op een oproep van theater Traxx waarin stond vermeld dat zij opzoek waren naar auditanten. Ik vond dit erg interessant en nadat ik informatie had verkregen, besloot ik om auditie te doen.

Wat ik erg mooi vindt aan theater Traxx en wat voor mij als acteur theater Traxx zo speciaal maakt is dat wij educatief theater maken en zo verschillende onderwerpen waar normaal gesproken niet makkelijk over gepraat wordt toch op een mooie manier bespreekbaar kunnen maken en zo dichter bij het publiek kunnen komen. Uiteindelijk gaat het om de personen die naar de voorstellingen komen kijken, hun verhaal met ons en elkaar willen delen en het leren van elkaars ervaringen.

Als ik voor mezelf mag spreken, heb ik in een korte tijd mezelf nog beter leren kennen. Je hoort veel verschillende verhalen van anderen, jong en oud, en gaat jezelf dingen afvragen. Ik had voor dat ik hierin stapte nooit verwacht dat het zoveel met mezelf zou doen en dat ik zoveel voor anderen kon betekenen.” -Aldus Kevin Pairun